• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

NIEUW! Eigen design hanglamp van Led Light District

op December 07, 2023
Het is wat stiller geweest en dat heeft een reden gehad. Wij zijn achter de schermen hard bezig geweest met het opzetten van onze eigen ontworpen producten. We wilden graag iets maken dat van ons is en waar we trots op konden zijn en oh wat zijn wij trots! Lees hieronder verder over een van onze producten. 

Duurzaam

De afbeelding verraadt al een hoop maar hierboven kan je inderdaad een van onze nieuwste creaties vinden in onze selectie duurzame hanglampen. Deze lamp is niet gemaakt in een ver oord, of wordt gemaakt met meerdere tussen handelaren. Wij wilden graag voor een duurzaam concept gaan. Al wordt de lamp gemaakt met (afval)plastic, we wilden graag dat het produceren lokaal zou gebeuren en dat hebben we voor elkaar gekregen. Deze lamp wordt namelijk met een 3D-printer gemaakt bij ons op kantoor. Hiermee voorkomen we meerdere transporten en dus uitstoot van fossiele brandstoffen. 

Design

Niet onbelangrijk, het design van de lamp. Keep it Short and Simple, en dat is precies wat we met deze lamp wilde bereiken. Een op het oog simpel design met een schitterende uitkomst. Door de geribbelde vorm van de hanglamp krijgt de lamp meerdere lichtinvallen waardoor het een mooi -, helder -, en sfeervol licht afgeeft. Dit maakt de lamp dan ook uitermate geschikt voor functionele verlichting en sfeerverlichting. Daarnaast is de lichtbron die in de lamp zit ook nog dimbaar om zelf helemaal jouw setting te creëren. 

Compositie

Wij vinden de lamp het mooist wanneer je meerdere exemplaren bij elkaar hangt of deze als een spin boven jouw salontafel, bijzettafel, of eetkamertafel hangt. Zo maak je optimaal gebruik van het subtiele design en zijn grote straaloppervlak. 

Benieuwd naar deze mooie duurzame hanglamp voor in jouw home decor? Laat je inspireren en kijk snel in onze collectie. Er komen namelijk nog veel meer 3D-geprinte lampen aan. 

Laat een reactie achter
Terug naar boven