• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

Even voorstellen! Wie zijn wij nou eigenlijk?

op November 17, 2022

Led Light District is een nieuwe en unieke lampenwinkel ontstaan om het gebruik van LEDverlichting bij iedereen thuis toegankelijker te maken. Gevestigd in Amsterdam proberen wij de wereld elke dag een stukje duurzamer, mooier én beter voor jouw portemonnee te maken.

Bastiaan en Joris Tolhuijs, oprichters Led Light District

Er wordt veelal gedacht dat LED-lampen een ongezellige en statische sfeer afgeven in huis. Led Light District wilt hierin verandering brengen door te laten zien dat LED verlichting toegankelijker, makkelijker, en mooier kan zijn dan men denkt. Led Light District heeft naast de verkoop van LED-verlichting, ook verstand van LED. 

Opgericht door broers Bastiaan en Joris Tolhuijs nemen vanuit hun achtergronden verschillende nodige expertises mee om op de juiste, eerlijke en klantvriendelijke manier iedereen te helpen met het verduurzamen, veranderen en mooier maken van het interieur. Wij werken samen met verschillende interieuradviseurs om jou zo goed mogelijk bij te staan om de juiste keuze te maken in jouw interieur. Onze missie is om met veel vakkennis mensen te inspireren en te laten zien dat LEDverlichting dé manier is om de wereld een stuk beter te maken.

Bij Led Light District kan je zowel zakelijk als particulier terecht. Heb jij vragen over hoe jij jouw interieur kan verduurzamen? Neem dan contact op via de chatfunctie of via het contactformulier.

Laat een reactie achter
Terug naar boven