• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

Nieuwe Dimensies van Sfeer: Creëer de Perfecte Ambiance met Trendy Verlichting voor Jouw Bar en Interieur!

op August 16, 2023

Creëer het perfecte verlichte en gezellige hoekje in jouw interieur met een trendy bar! Of je nu geniet van een drankje met vrienden en familie of gewoon een sfeervolle plek wilt hebben, een bar is een geweldige toevoeging aan je huis. Vooral wanneer je de juiste verlichting boven de bar hebt hangen, zal de ambiance helemaal compleet zijn. Ontdek hier welke lampen het beste passen boven jouw bar of zelfs boven de eettafel!

Een bar is vaak te vinden in de keuken, als een verlengstuk van het aanrecht, ook wel bekend als een keukeneiland. Voeg hier 3 of 4 moderne barkrukken aan toe, en je hebt de ideale plek om te genieten van hapjes, drankjes en gezellige gesprekken. Zie je het al voor je?

Voor de ideale verlichting boven de bar hebben we prachtige draadlampen in ons assortiment, met name de stijlvolle lampen van het merk Tolhuijs. Combineer drie verschillende LEDlampen voor een speels effect, of kies ervoor om drie dezelfde lampen op te hangen voor een rustiger geheel. Het mooie design van de lampen zorgt voor een betoverende lichtspreiding door de open kappen.

Afbeelding met designlampen boven een bar

Om de perfecte sfeer te creëren, is het aan te raden om een externe dimmer en dimbare lichtbronnen te gebruiken. Zo kun je het licht aanpassen aan je activiteiten, van fel licht voor lezen tot een romantische ambiance voor een avondje borrelen met vrienden. Natuurlijk kun je deze lampen ook boven je eettafel hangen, voor een veelzijdig en stijlvol interieur.

Om de bar compleet te maken, mogen mooie accessoires niet ontbreken. Denk aan een prachtige vaas met verse bloemen, een elegant dienblad met kleurrijke kopjes, en stijlvolle kaarsen in verschillende formaten. Ook glazen potten met pasta, rijst en muesli voegen een speelse touch toe aan de bar. Zelfs als je geen bar hebt, kun je je aanrecht op deze manier aankleden voor een vergelijkbare gezellige sfeer.

Kortom, met onze selectie van trendy lampen voor boven de bar, creëer je een echte eyecatcher in jouw interieur. De juiste verlichting, gecombineerd met de lekkerste hapjes en drankjes, maakt van jouw bar dé plek waar iedereen wil zijn. Nodig je vrienden uit, dim de lichten en geniet van eindeloze avonden vol gezelligheid!

Laat een reactie achter
Terug naar boven