• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

Online een LED lamp kopen, waar moet je opletten?

op April 10, 2023
Het gebeurt telkens vaker dat je online koopt en verkoopt. Het is natuurlijk erg makkelijk, je hoeft de deur niet meer uit en je kan met een aantal klikken ervoor zorgen dat je wat toegestuurd krijgt. Maar hoe zorg je er zo goed mogelijk voor dat je zonder lege handen komt te staan? Lees hieronder de tips.
Bereikbaarheid
Een belangrijke indicatie of een bedrijf bereikbaar is als je via een zoekmachine een telefoonnummer kan vinden of als deze op de homepage of andere pagina's staat. Een gemakkelijk te vinden telefoonnummer geeft aan dat het bedrijf gebeld wilt worden om de bezoekers op hun website te helpen.
Betaalmogelijkheden
De beste mogelijkheid om te betalen bij een online webshop is door middel van PayPal. Met PayPal kan je namelijk, als je niks geleverd hebt gekregen, je bedrag terugvorderen. Zo ben je al consument altijd beschermd! iDeal is ook een goede manier en het zegt veel als deze betaalmogelijkheid niet mogelijk is op een webshop.
Contactgegevens 
Naast het telefoonnummer is het belangrijk dat je de rest van de contactgegevens makkelijk kan vinden. Bij Led Light District kan je deze gemakkelijk vinden bovenaan elke pagina op onze website. Het is belangrijk dat een bedrijf transparant is over de contactgegevens en dat je ook eventueel bezoekadressen kan vinden.
Wie zitten er achter het bedrijf? 
Contactgegevens, telefoongegevens, betaalmogelijkheden, allemaal goed om dit te controleren voor je overgaat tot een aankoop. Als je bij een bedrijf ziet dat ze volledig uit de anonimiteit treden door middel van een 'About us' pagina dan weet je dat de intenties wel goed zitten. Kijk of je hier de naam of namen ziet van de oprichters en of er foto's zijn met de gezichten van de eigenaren en medewerkers.

Nu je goed weet hoe je er zeker van kan zijn dat een bedrijf jouw LED lampen zal leveren kan er natuurlijk nog steeds wat fout gaan. Achter bedrijven werken nou eenmaal mensen en waar mensen werken worden fouten gemaakt. Neem daarom contact op met het desbetreffende bedrijf om tot een oplossing te komen.

Mocht je naar aanleiding van dit blog nog vragen hebben of je wel zeker bent van je aankoop, neem dan gerust even contact op. Je kan ons overdag altijd bellen en reageren 7-dagen per week zo snel mogelijk op e-mails. 

Laat een reactie achter
Terug naar boven