• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

Opzoek naar een ontwerper? Sam Bouman

op May 15, 2023
Bij Led Light District hebben we de afslag genomen om zelf ook ontwerpen te maken samen met ontwerpers of helemaal zelf. Wij hebben onze nieuwe lamp recentelijk gelanceerd en dit hebben we samen gedaan met beginnend ontwerper Sam Bouman. Wat wij zo leuk vinden aan Sam is dat hij aan het begin van zijn carriere staat. Daarom stellen wij jullie graag voor aan Sam en waarom jij hem in de gaten moeten houden. 

Sam Bouman is pas 20 jaar als hij in 2016 het modelleringsprogramma Blender op zijn pc installeert. In eerste instantie vanuit zijn interesse in gamedesign, maar al snel wordt zijn passie voor productdesign geboren. Na een jaar zelfonderwijs (YouTube, wie is er niet vaardiger door geworden) en de nodige trials en errors, besloot hij dat het tijd was voor het echte werk.

In 2017 schafte hij de eerste 3D printer aan om zijn eigen 3D ontwerpen tot leven te zien komen. Van de eerste lijnen op digitaal papier tot de laatste afwerking: het design gaat in z’n geheel en met de grootste zorg door Sam’s handen.

Tot 2022 kon je de ontwerpen van Sam Bouman exclusief vinden in de woonkamers van Sam’s familie, maar dankzij de samenwerking met LedLightDistrict is het nu ook voor jou mogelijk om een uniek 3D-geprint ontwerp in huis te halen.

Na maanden van perfectioneren presenteren we met gepaste trots dus onze eigen lamp. Wij vinden hem prachtig!

Benieuwd naar meer designs van Sam Bouman? Neem dan eens een kijkje op zijn website.

Laat een reactie achter
Terug naar boven