• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

Vier tips voor verlichting in jouw slaapkamer

op February 27, 2023

In ons vorige blogpost hadden we het over verlichting in de woonkamer (Lees hier). Een andere belangrijke ruimte is natuurlijk je slaapkamer. Je wilt een goede nachtrust hebben om de volgende dag weer veel energie te hebben. Hieronder leggen wij uit in vier tips hoe jij jouw slaapkamer ideaal kan verlichten naar jouw wensen. 

Tip 1: Zorg voor een goede basisverlichting
Net zoals in de woonkamer, is basisverlichting het eerst waar je naar kijkt. Je wilt dat je slaapkamer direct verlicht kan worden. Je kan hierbij denken aan de mooie hanglampen van Tolhuijs
Tip 2: Plaats een leeslampje naast het bed
Als je wakker wordt is het heerlijk om je leeslampje naast je bed aan te zetten om rustig wakker te worden. Wat je kan doen is een lamp te gebruiken die je in hoogte kan verstellen of waar je niet in kijkt zoals de kopspiegellampen. Deze lampen schijnen mooi naar beneden en dus niet in je oog. Laat je ogen maar lekker rusten. 
Tip 3: Sluit een dimmer aan
In combinatie met Tip 1 is dit vooral van toepassing want je kan dan goed met de lichtintensiteit spelen van de basisverlichting. Als je gebruik gaat maken van Smart-Dim is het natuurlijk helemaal ideaal want dan kan je vanuit je bed het licht uit doen. 
Tip 4: Plaats verlichting in of op je kast
Verlichting in je kast is heel erg handig. Vooral als het in de ochtend nog donker is en jij op zoek bent naar dat ene kledingstuk. Je kan kiezen voor verlichting in de kast of spots die op je kast zijn gericht. Kastlicht is ook handig als jij nét even eerder uit bed moet dan je partner zodat je de ander niet hoeft wakker te maken met je felle basisverlichting. 

Nu heb jij de handvatten om lekker met je verlichtingsplan aan de slag te gaan voor je slaapkamer. Mocht je naar aanleiding van dit blog nog vragen hebben of de puntjes op de 'i' willen zetten voor jouw plan? Neem dan gerust contact op via de contactpagina of via de chatfunctie. 

Laat een reactie achter
Terug naar boven