• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

Ontdek Diverse Lampen voor Jouw Interieur: Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen

op August 30, 2023

In de wereld van interieur en verlichting zijn er talloze soorten lampen om uit te kiezen. Van stijlvolle tafellampen en elegante vloerlampen tot sfeervolle wandlampen, kroonluchters en hanglampen. Maar hoe kun je deze lampen het beste integreren in jouw interieur? Hieronder delen we inspirerende ideeën om jou op weg te helpen.

Tafellamp: Creëer Sfeervolle Hoeken

Een tafellamp blijkt vaak een vergeten schat te zijn voor interieurverlichting. Deze lamp kan namelijk een prachtige ambiance toevoegen aan jouw woonruimte. Oorspronkelijk ontworpen voor eettafels, biedt een tafellamp functioneel en sfeervol licht.

Denk echter breder dan alleen de eettafel. Plaats een tafellamp op een bijzettafel terwijl je in je fauteuil leest, op een kast voor een vleugje extra sfeer, of op je tv-meubel om het licht van je televisie subtiel te verzachten.

Bij tafellampen heb je de keuze tussen subtiele armaturen zoals de Block Marble, die mooi samensmelt met de omgeving, of meer opvallende stukken zoals de Holder Gold. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vloerlamp: Functioneel en Stijlvol

Vloerlampen trekken vaak meer aandacht dan tafellampen bij het inrichten van een interieur. Ze kunnen dienen als echte blikvangers en bieden meer functioneel licht dan tafellampen.

Plaats een vloerlamp in een hoek van de ruimte, waar het licht elegant over je bank of comfortabele loungestoel valt zoals de subtiele Floor Holder Black. Overweeg bijvoorbeeld de Spool Vloerlamp, die met zijn compacte formaat perfect achter meubels past voor een unieke belichting van onderaf.

Wandlamp: Esthetisch en Veelzijdig

Een wandlamp voegt niet alleen esthetische waarde toe aan je interieur, maar is ook veelzijdiger dan je denkt. Hang wandlampen op in de hal voor een sfeervol welkom, in de woonkamer als finishing touch, of gebruik ze functioneel naast je bed als leeslamp. Dit bespaart direct ruimte op je nachtkastje.

Professioneel Lichtplan

Het opstellen van een doordacht lichtplan vergt enige expertise. Wij staan klaar om je hierbij te begeleiden. Wil je dat wij jouw plannen onder de loep nemen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de chat. Voor verdere informatie kun je gerust onze interieuradviseurs raadplegen. Wij zijn er om jou te helpen.

Laat een reactie achter
Terug naar boven