• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

Wat is een filament lamp en wat kan je er mee?

op November 22, 2022
Een filament lamp is een lamp die elk huishouden wel moet hebben of al heeft. Doordat de LED-draad duidelijk zichtbaar is in de lamp geeft het een warme en gezellige sfeer af. Hier leg ik je graag uit wat een filament is en hoe je deze het beste kan gebruiken. 

LED Filament dimbare lamp

Wat is LED filament?

Sinds de afschaffing van de gloeilamp is er veel gebeurd in lampenwinkels. De eerste LED-lampen waren vaak erg fel, te wit en daardoor vaak ongezellig. Door het intreden van de LED filament lampen is dit nu veranderd en zijn de LEDlampen om meerdere redenen een goede toevoeging in jouw interieur.

Ze lijken qua uitstraling heel erg op de oude gloeilampen. Ouderwetse goedheid met de nieuwerwetse duurzaamheid. Win-win toch? 

Twee LED Filament lampen

Waar kan je de LED Filamenten voor gebruiken? 

LED Filamenten komen tegenwoordig in meerdere soorten. Zoals in de Single Spiral Filament van de Avesta Marron of als Sfeer Filament in de Barcelona Titanium. Er zijn veel voorbeelden in onze lampenwinkel met LED filamenten te vinden. Kijk eens rond en laat je verrassen. 

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op via de chat of via het contactformulier voor gratis advies. 

Laat een reactie achter
Terug naar boven