• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

Wat is Kelvin en hoe gebruik ik het?

op October 18, 2023
Het kiezen van de juiste lichtbron voor jouw lamp is essentieel om de gewenste sfeer in jouw ruimte te creëren. Begrijpen wat de term "Kelvin" inhoudt, is van groot belang bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieurverlichting. Kelvin staat voor kleurtemperatuur en varieert van 1000 tot 10.000+; lagere waarden vertegenwoordigen warmer licht. Bijvoorbeeld, 1800 Kelvin bootst de warmte van kaarslicht na, terwijl 4000 Kelvin de helderheid van daglicht nabootst.

Onze collectie LED-verlichting biedt een scala aan opties, beginnend bij 1800 Kelvin, zoals te zien is bij armaturen zoals de Avesta Marron, tot de Zet 'M aan en uitbreidend tot 3000 Kelvin, zoals gedemonstreerd door de Smart Globe. Voor wie variabiliteit in kleurtemperatuur zoekt, raden we onze dim-to-warm opties aan, zoals de Smart Globe Smokey. Met een eenvoudige app-download en verbinding kun je de Kelvin-waarde gemakkelijk aanpassen. Deze functie is perfect voor ruimtes die transformeren van werkruimte naar eetruimte; verhoog de Kelvin-waarde voor een productieve werkruimte en verlaag deze voor een gezellige eetomgeving. Bekijk hier onze collectie en filter op Kelvin om de juiste keuze te maken.

Het begrijpen van Kelvin-waarden is essentieel om je verlichting af te stemmen op jouw specifieke behoeften en stemmingen. Als je vragen hebt of behoefte hebt aan interieuradvies, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina of via onze chat. Verrijk jouw ruimte met onze veelzijdige verlichtingsoplossingen, op maat gemaakt naar jouw voorkeuren.
Laat een reactie achter
Terug naar boven