• Persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf € 50 in NL 
  • 30 dagen retourbeleid

Coming soon: Nieuwe lamp bij Led Light District

op January 10, 2024
Zoals we al lieten weten in onze vorige blogpost (lees hier) komen er nog meer nieuwe ontwerpen aan. Daarom vertellen we graag meer over een nieuw ontwerp dat wij graag voorstellen. Een elegant, duurzaam, en schitterend design geschikt om in elke ruimte van jouw interieur op te hangen. Lees verder over ons nieuwste ontwerp. 

Duurzaam

Zoals bij al onze ontwerpen willen we graag dat onze lampen zo veel mogelijk duurzaam zijn. Ook deze lamp is bij ons kantoor ontworpen en wordt hier ook gemaakt. Dit scheelt enorm veel transportkosten om rauwe materialen te verplaatsen van punt A naar punt B. Om vervolgens daar in een fabriek gemaakt te worden en op transport wordt gezet naar de eindklant of nog een magazijn als tussenstation. Doordat wij op zijn minst twee transporten voorkomen proberen we zo de aanslag op ons milieu te verminderen. En dat dat is gelukt mogen we best trots op zijn. 

Design

Het design blijft toch een van de uitdagendste aspecten van het ontwerpen van een lamp. Het moet namelijk tot de verbeelding spreken, het moet praktisch uitvoerbaar zijn, en mensen moeten het natuurlijk mooi vinden. Ik denk dat we met het design voor deze lamp alle drie de punten hebben aangehaald. Buiten dat, doordat de lamp is opgebouwd met kleine laagjes gerecycled plastic, creëer je een mooi diffuus licht. Omdat er toch een krachtige LED lichtbron in de lamp zit heb je naast sfeerverlichting ook nog functionele verlichting. Perfect voor als je wilt werken, en relaxen in dezelfde ruimte. 

Compositie

Elke lamp is bestemd voor een andere ruimte. Of je nou wandlampen, hanglampen, vloerlampen, of kroonluchters hebt, deze lampen kunnen niet allemaal in dezelfde ruimte hangen. Dit geldt niet helemaal voor onze nieuwste creatie. Deze lamp is geschikt voor je hal of gang, boven je nachtkastje in je slaapkamer, boven je eettafel in de woonkamer, of boven je salontafel. De lamp is functioneel, elegant, en geeft een schitterend sfeerlicht af (Lees hier meer over verlichting).  

Weet je nog niet helemaal zeker waar jij deze lamp gaat plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of gebruik de chatfunctie. 

Laat een reactie achter
Terug naar boven